NATUURSTEEN TEGELS

Ben je voor je tuin op zoek naar producten om een terras aan te leggen, een muurtje te creëren of een trap te maken? Overweeg dan eens producten van natuursteen. Er bestaan duizenden soorten natuursteen. Bluestone en leisteen zijn bekende voorbeelden. Deze soorten natuursteen hebben hun eigen set aan eigenschappen. Toch hebben ze ook enkele kenmerken gemeen. Zoals de naam al doet vermoeden is natuursteen een natuurproduct. In feite is het een stuk van de aardkost waarop wij leven. Het is miljoenen jaren oud en wordt gewonnen uit groeven verspreid over de hele wereld. Ieder product van natuursteen is uniek. Het is immers een stuk natuurlijk gesteente, waar er geen tweede van gemaakt kan worden. Afhankelijk van het soort natuursteen, kan het product wel krasgevoelig zijn, maar doordat het gesteente door-en-door gekleurd is, vallen beschadigingen minder op. Uiteindelijk bepaal je natuurlijk zelf of natuursteen past bij jou en jouw tuinideeën. Toch kan het handig zijn om je voor die keuze te laten bijstaan door een expert. Neem daarom vooral contact op met één van onze dealers om je verder te laten informeren over dit unieke product.


Producten van de leverancier Redsun
Alle prijzen zijn op aanvraag


Bluestone wordt gemaakt van Chinees hardsteen en is stijlvol en slijtvast tegelijkertijd. De tegels kunnen in het begin iets verkleuren en zijn krasgevoelig, maar omdat de tegels kleurecht zijn, vallen de krassen na verloop van tijd nauwelijks op. De tegels zijn stroef, onderhoudsvriendelijk en niet poreus. Bluestone is niet zuurbestendig. Wij raden daarom altijd aan om zuurvrije reinigers te gebruiken. Wegens sterk fluctuerende prijzen op de internationale markt kunnen geen vaste prijsgaranties afgegeven worden. 

Ook verkrijgbaar in de afmeting 80x80x3, 100x100x3. De prijs is op aanvraagVietnam Bluestone kenmerkt zich door de prachtige mix tussen grijs en blauw. Dit betekent dat de unieke kleuren en verouderde uitstraling behouden blijven, zodat je lange tijd van deze natuursteen kunt genieten. Wegens sterk fluctuerende prijzen op de internationale markt kunnen geen vaste prijsgaranties afgegeven worden. 


ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF 21% BTW