FURORA PREMIUM 

Furora Premium vlak

De Furora Premium vlak is een zeer populaire terrastegel binnen ons assortiment. Dat is niet zo gek, want de tegels zijn groot van formaat, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste toplaag. Daarnaast beschikken de tegels ook nog eens over een zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding. De Furora Premium vlak heeft een glad oppervlak, wat de tegel een heel strak uiterlijk geeft. De Furora Premium vlak past hiermee goed in elke tuin.Furora Premium line

De Furora Premium line is een zeer populaire terrastegel binnen ons assortiment. Dat is niet zo gek, want de tegels zijn groot van formaat, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste toplaag. Daarnaast beschikken de tegels ook nog eens over een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De Furora Premium line is een tegel met een lijnstructuur, die recht over de tegel loopt. Door deze moderne structuur is de Furora Premium line de perfecte middenweg tussen een strakke, vlakke tegel en een speelse structuurtegel. 


Furora Premium facet

De Furora Premium facet is een zeer populaire terrastegel binnen ons assortiment. Dat is niet zo gek, want de tegels zijn groot van formaat, onderhoudsvriendelijk en voorzien van een slijtvaste toplaag. Daarnaast beschikken de tegels ook nog eens over een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. De Furora Premium facet heeft aan alle kanten een afgeschuind randje, een zogeheten vellingkant. Hierdoor is deze tegel minder kwetsbaar voor beschadigingen aan de randen en vallen eventuele lichte verzakkingen in het terras minder op. Ook als losse staptegel doet de Furora Premium facet het dankzij de mooie kantafwerking erg goed.


ALLE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF 21% BTW